Levertijd

Boxbal.nl uw online specialist in gevechtsartikelen, fitness en verhuur van boksbal automaten dan wel onderhoudt. Wij houden onze prijzen graag laag voor u door onze magazijnkosten extra laag te houden en hierdoor scherp te kunnen inkopen. 

Indien uw product niet direct bij ons uit voorraad leverbaar is, bestellen we het door u gekozen product direct bij onze toeleveranciers. U ontvangt het voor u bestelde product dan binnen 1 tot 10 werkdagen bij u thuis of op kantoor. De gemiddelde levertijd bedraagt 1-3 werkdagen

Verzendmethode en Verzendkosten

Alle bestellingen boven de € 50,- worden gratis aan u verzonden in Nederland (LET OP: Alleen voor Bokszakken gelden speciale verzendkosten, één bokszak bedraagt € 10,- aan verzendkosten en twee of meer bokszakken bedraagt € 20,- aan verzendkosten).

Alle bestellingen worden bezorgd via onze betrouwbare partner DHL & PostNL en afleverpunt levering (binnen Nederland) geheel naar uw persoonlijke keuze waar en wanneer u dit past.

Wij rekenen € 5,- verzendkosten voor alle bestellingen in Nederland groot of klein vanaf een bestel bedrag van € 5,- tot € 50,- (LET OP: Alleen voor bokszakken gelden bijzondere tarieven)

Verzendingen buiten Nederland op aanvraag.

Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid uw bestelling (uiteraard kosteloos) in ons magazijn op afspraak te komen afhalen. Dit geschiedt altijd nadat u van ons een bericht heeft mogen ontvangen dat uw bestelling voor u klaar staat.

Retourneren

Onbeschadigde artikelen kunt u binnen 14 dagen (vanaf de datum van ontvangst op uw huisadres of afhaalpunt) aan ons retourneren en geruild worden.

De kosten van de retourzending zijn altijd voor uw rekening tenzij onomstreden is vastgesteld dat er sprake is van een defect.

Boxbal.nl vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld, doch binnen 14 werkdagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt of dat het product bij ons retour verwerkt is.

Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden middels een track en trace vermelding waarop de aflevering staat vermeld bij de ondernemer, naar gelang welk tijdstip eerder valt.

De ondernemer gebruikt voor terugbetaling altijd hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode.

De terugbetaling is altijd kosteloos voor de consument.

Het retour formulier (herroeping formulier) kunt u HIER downloaden.

Dit formulier graag zo volledig ingevuld als mogelijk en duidelijk voorzien van uw naam, adres en keuze of het gaat om een ruiling dan wel retour zending, graag nogmaals uw volledige naam waarmee de bestelling is geplaatst op het retour formulier vermelden.

U dient dit formulier bij te sluiten in uw retour zending. Retouren zonder dit herroepingsformulier worden door ons niet behandeld.

Producten die persoonlijk gemaakt of persoonlijk worden besteld zijn (bijv. door borduring) (of door op bestelling vervaardigd of speciaal vervaardigd op verzoek van klant besteld) kunnen niet worden geretourneerd tenzij omstreden is vastgesteld dat er sprake is van een defect of anders schriftelijk is overeengekomen tussen partijen.

Producten welke in de originele verpakking worden retour verzonden en vol geplakt worden met tape worden niet als retour geaccepteerd. Deze producten zijn ervoor om als nog aan een andere klant te kunnen leveren.

Restitutie zal dan alleen plaats vinden door middel van een waardebon gekoppeld aan uw persoonlijke account verminderd met de kosten voor her-verpakking of schoonmaak kosten.

Pakketten die geweigerd worden aan het aflever adres of niet worden afgehaald op het opgegeven afhaalpunt en voor kosten van de ondernemer retour komen, dan zal hiervoor een administratievergoeding in rekening worden gebracht ten grootte van € 15,- op de retourbetaling.

GRATIS VERZENDING

Bij alle orders vanaf €50,-
(met uitzondering van de bokszakken)

PRODUCT RETOURNEREN

14 dagen voor het retourneren

KLANTENSERVICE 24/7

e-mail of stuur een WhatsApp naar ons

VEILIG BETALEN

Alle digitale betalingen 100% veilig en vertrouwd